TAKK FOR AT DU VARMER BARN SOM OMAR

Omar og faren Mehmed bor i en flyktningleir i Bosnia-Hercegovina. De har flyktet fra Irak om å finne et bedre liv og en framtid i Europa. Som de fleste andre i leiren har de gjentatte ganger prøvd å krysse grensen inn til Kroatia uten å lykkes.

For familier på flukt kan vinteren være nådeløs. Barn og familier som flykter får ofte ikke med seg annet enn det de står og går i. Når vinteren setter inn med kuldegrader, snø og isende kald vind, er det livsviktig at barna får hjelp til å holde varmen.

Med din støtte kan barn som Omar få vinterklær som holder dem varme gjennom vinteren.

Da Omar og faren kom til leiren hadde de ikke annet enn det de sto og gikk i. Nå har de fått varme klær, vinterstøvler og et varmt sted å bo.

Omar har også begynt på skolen som støttes av Redd Barna. Etter skolen bruker Omar mye tid i Redd Barnas trygge lekeområde sammen med andre barn som bor i leiren.

Akkurat nå jobber internasjonale Redd Barna på spreng for å skaffe sårbare barn varme klær og annen beskyttelse som gjør dem i stand til å overleve vinteren. Med din hjelp kan vi fortsette arbeidet for at sårbare barn skal slippe å fryse i vinter.

Sammen skal vi gi varme og omsorg til 100.000 barn før jul!

Med fantastisk hjelp fra støttespillere som deg, klarte vi å gi mer enn 100 000 barn varme klær og trygghet til jul i fjor! Nå skal vi gjøre det igjen – men vi klarer det ikke uten din hjelp. Det er ditt bidrag som gir varme og trygghet til barna som trenger det aller mest. Du gir dem vinterklær, mat, skolegang og helsetjenester – men mest av alt gir du barna håp og muligheten til å overleve en kald vinter.

Tusen takk for at du hjelper barn som fryser!